Symboler har magisk kraft til at manifestere

Symbol hjertet

Symboler

Symboler er Fantastiske tegn

Symboler ligger lige til at bruge

Symboler kan hjælpe dig med at manifestere det du ønsker dig

det bankende livgivende hjerte

Hjertet er en særlig sansning, taknemmelighed, omsorg, barmhjertighed, medfølelse, empati.

”Jeg går i livet i mit hjertetslys”

”Jeg lytter til mit hjerte”

”Jeg er et med mig selv og mit hjerte”

”Jeg er hjertet”

Solen er det livgivende element, kraft, styrke

”Jeg går i mit lys”

”Jeg er solen”

”Jeg giver liv”

”Jeg er liv”

Månen

Månen med det fantastiske lys på nattehimlen og månens dragende kraft. Manifestation af dig selv og din egen kerne, at være levende som menneske. At være rodfæstet som menneske med balance i livet.

”Jeg er”

Stjernen

Stjernen er et lysende symbol, liv, kraft, bevægelse.

At tage din kraft, handle på den og gå din vej.

”Jeg er”

”Jeg holder mit fokus”

 

Pyramiden

Fantastisk centreret kraft indeni pyramiden. 3 om at dele, 3 sider af samme sag, 3 måder at gøre dette på, 3 ansigter at spille på.

Grounding i manifestations kraft og universets kraft – at tiltrække universets kraft.

Forestil dig det, du gerne vil have mere af i dit liv , den ting/genstand eller udtryk, det sætter du ind under en pyramide og det vil blive loadet med pyramidens tiltræknings kraft.

Spiralen – som en labytinth

Den ind af gående eller den der udvider sig, kontinuerlig proces, processen er målet, fokus på processen.

En opfordring til mindfull walk.

At manifestere med symboler

Se det     mærke det     lyt til det

             ♥   gå det og føl det

 

Du har mulighed for at optimere healing og kraften fra dit symbol ved at lade dit blik blive ”fanget ind det, gentagne gange mærke det mellem fingrene – hvis det f.eks. er et smykke, lytte til det – hvis det har en lyd, at gå i spiralen og dermed være i det med hele din fysiske krop. Du har mulighed for at gøre det hver dag, tilfældigt i mellem rummene i hverdagen eller i en bevidst handling og daglig træning. At sige ord eller en sætning, der er tilknyttet til det enkelte symbol, forstærker kraften.

 

Der findes så mange symboler i verden og der findes mange tolkninger af det enkelte symbol og dette er samtidig afhængig af tid, sted og kontekst. Jeg har valgt nogle symboler ud fra dagligdagen, de er kendte og gængse, men det er vigtig er, at du vælger hvilket symbol du godt kan lide og dermed vælger du, hvad der er det rigtige for dig. Det er vigtigt at Se på symbolet som et kraftcenter, som du har mulighed for at arbejde med og bruge i dit liv og have glæde af.

 

Symbolets healende kraft

Den healende kraft er kærlig, vejleder, guidende og giver omsorg og nursen og den kan hjælpe dig med at forløse det, du ønsker healet.

Den smyger sig om dig, den passer på dig og den omslutter dig. Symbolet er den, der forbinder og download´ energi. Lige den energi du har brug for, det du beder om, det det enkelte symbol – et tegn for. Symbolet skaber forbindelse til universets healing og hjælper dig med at holde fokus på det, der er vigtigt for dig eller det du gerne vil have mere ind af i dit liv – det du gerne vil manifestere.

Velsignet være din vej med symbolerne og god fornøjelse.

Go to Top