Ta´ din Kraft – en sang fra MetteMO

TA din kraft

Ta´ din Kraft

Når du bliver udfordret, skubbet til, oplever dig udenfor og ikke en del af gruppen … hvad gør du så? Kommer du til at gå gøre det du plejer at gøre? Bliver du overvældet af tanker, følelser og udfordret? Ender du med at føle dig forkert og måske bliver ked af det? Eller siger du til dig selv, så… det kan godt være… men selvom jeg bliver udfordret lige nu og ramt så tager du fat i dig, din kraft, din styrke og går videre i livet i den energi, fremfor hende der bliver ked af det, er ramt og et offer.

Lige nu i den sidste fuldmåne, har der arbejdet en energi, der handler om dette: at få fat på sig selv, finde ind til din kraft, at være dig og være god nok, også selvom du ikke er som de andre, er forskellig fra dem…

Jeg har her i sommer skrevet en sang, om at få fat i sig selv, at tage kraften til dig.

Ordene at ta´ din kraft eller styrke, kan godt engang imellem lyde lidt om at være i kamp eller at være feminist, men egentlig handler det om noget helt andet. Tidligere har jeg selv lidt taget afstand fra at bruge ordene, men lige nu, når du bliver udfordret i dig, dine tanker og følelser, så er det virkelig sådan, at så kan det hjælpe. Det at få den fornemmelse, af at nu tar´ jeg min kraft, nu tager jeg styrken og kraften hjem til mig. Hjem og ind til mig, der hvor den hører til, nu samler jeg mig.

Her kommer min sang:

Ta´ din kraft

© Melodi og tekst 202307 MetteMO

Omkvæd:

Ta´ lyset ind. – Gå ind i dig. -Mærk det i hjertet.

1.Træde varsomt fremad på vej, stækkede vinger, at udforske liv.

Drømte stort, illusion. Hun har kun sig selv, forladt af sig selv.

 

2.At bygge liv, et fundament. Brik på brik med rødder så dybt.

Står du nu, modnet og hel, – klar til at virke, ændre og gro.

 

3.Se dig for, se på dig selv, ser du gaven værdien i dig?

At stå frem, ta´ dit rum, for styrken og kraften, den er til dig.

 

Omkvæd:

Ta´ lyset ind. – Gå ind i dig. -Mærk det i hjertet.

Ta´ kraften ind. – Sans den i dig. – Nyd og del livet.

Og nogen gange er det let, andre gange skal vi lige øve os lidt. Pøj, pøj.

Go to Top