Når Trommen kalder på dig – tromme sange fra MetteMO

Når trommen kalder

Når trommen kalder på dig, synger til dig, pibler i kroppen på dig,

– Hører du? Lytter du?

Hvordan spiller jeg på Trommen?

At spille på tromme, at tromme, at følge en rytme, en bevægelse, en energi og en indskydelse er den særlige sti, som shamanernes trommer følger. Jeg er fascineret af den, imponeret og inspireret af den. Jeg nyder trommens lyd, kald og alt det den gerne vil fortælle.

Jeg øver mig, eksperimenterer, spiller alene og sammen med andre. Derigennem får jeg fat på min tromme, min lyd og min måde at kommunikere på. Det er energi arbejde, vibrationer, healing og visionsrejser, som trommen og lyde kan sende dig afsted på.

Min tromme sang

Jeg skriver sange, når ord og toner kommer til mig. Det er en måde at udtrykke mine tanker, oplevelser og sætte processer igang på. Så når jeg lige om lidt henter min tromme, vil jeg sætte den i gang med denne sang. Det åbner for trommen, vibrationer og energien.

Når trommen synger

Når trommen synger

Og når trommen er færdig for i dag, når ceremonien lukkes ned, så siger jeg Tak. Tak for nu, for alt det, der har været, det der der og alt det jeg og vi har oplevet undervejs.

Her kommer min takke sang:

Når trommen synger

Når trommen synger

Min historie – mine trommeoplevelser:Undervejs i mine egne trommeoplevelser, har jeg mødt ørnen, ulven og at blive kaldt på.-Måske kender du det? Måske har du også mødt en ørn, en ulv eller en bison? Måske er der også noget der kalder på dig?Jeg har mødt flere smukke dyr, når jeg har været på trommerejse. Det mest fantastiske møde, er nok med ørnen. Jeg kendte den i forvejen, men at møde den igen og blive inviteret ind, det var en stor oplevelse. Det var en aften, hvor jeg lå puttet på et lammeskind, mens andre trommede for mig og vi blev alle guidet ned i Moder jord, jorden blev åbnet og mens jeg gik en lille vandring, så dukkede ørnen op. Den stor der bare foran mig. Den hilste på mig, kaldte mig hen til den og jeg nikkede ærbødigt. Den ville gerne invitere mig på en rejse. Jeg satte mig op på dens ryg og den bredte sine store vinger ud og satte i gang. Den steg op og jeg sad godt og følte mig sikker på den. Den fløj over land og vand, store landskaber passerede forbi mig, som et landkort vi fløj over, forbi. Det var ikke et sted, som jeg kendte, men det var åbenbart heller ikke så vigtigt hvor vi var, men måske mere turen, at flyve, at svæve, at nyde det og at se det hele lidt fra oven.Det var en stor oplevelse at sidde på ørnen, at mærke den og få lov til at flyve med. Den sagde ikke så meget, det var mere en stor oplevelse af ro og visdom.Og hvis jeg skal trække noget frem, er det, en opfordring til mig om at trække mig lidt tilbage og op i ørnens perspektiv, når jeg søger klarhed, forståelse og sammenhænge.Jeg har også mødt en ulv. Først var det lidt skræmmende, … en ulv, det havde jeg ikke lyst til. Men det viste sig, at alle dem der var til stede var ulve, jeg var også selv en ulv, hende der ledede trommerejsen var en ulv, hende der var ved siden af mig, var ulv. Vi var en hel stor ulve familie der var samlet, store og små. Der var en stor fællesskabsfølelse og samhørighed mellem os alle. Det var dejlig at være der og lidt senere forvandlede de sig alle til mennesker, indianere der sad rundt om et bål, sang, nynnede og snakkede.Når jeg oplever trommen, så kalder den på mig. Den sender mig lyde, og klange ind i min krop, mine knogler og muskler. Den kalder på en indre del i mig. Jeg ved ikke med min bevidsthed hvorfor, men der ligger gamle erindringer fra tidligere liv gemt her. Jeg har været her før, jeg har prøvet dette her før.

Tak til Trommen, Ørnen og Ulven.

Jeg er en Lysarbejder, der arbejder med at hjælpe andre mennesker med at finde ind til livet, glæden og det der giver mening i livet. Jeg hjælper dig med at blive løftet, beriget og finde ind til dit hjertets rytme. Jeg vil gerne invitere til en gratis samtale, hvor du har mulighed for at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig. KLIK HER og læs mere

Invitation til hjerte samtale

Let go – lad livet være lettere

Invitation til en gratis samtale til dig

med MetteMO, hvor vi sammen finder ind til hvordan dit liv kan være lettere, i hjertet i dit lys

Go to Top