At være i det der er lige nu – at være i energien

Fugl Fønix forvandlingsrejse

Kender du det at være Ørnen og sidde og kigge ud? Kigge på det der rører sig, det urolige og nogen gange orkanen og kigge på det smukke, det skjønne, når det udfolder sig

Hvordan kan du være i det der er lige nu

– og være i energien?

Hvad betyder det? Og hvorfor er det SÅ vigtigt?

Når livet går i en anden retning end du forventer, drejer en anden vej, der kommer bump på vejen og forhindringer virker så store som mure. Hvad gør du så?

-Du kunne løbe skrigende derfra. Du kunne blive forskrækkede, bekymrede, urolige og jo mere du holdt fast i disse tanker, så ville du blive endnu mere urolige og frygtsomme.

-Du kunne give dig til at skælde ud på naboen, manden eller børnene, – fordi de lige gjorde noget som du måske ikke var så vild med og Så var her lige lejligheden til at reagere ud med det du gemte på fra tidligere.

-Eller du kunne være i det, der er lige nu. At være i energien. At gå med energien, flow, det rummende og kærligheden… og tænk sig… hvor mon det ville føre dig hen? En del af det at være i det, der er lige nu handler jo også om lige og trække vejret. Vi kan bruge de 7 kvaliteter ind over, så vi ikke bare agerer ud. Træk vejret, og åben for accepten til dig selv, de ikke dømmende tanker og have tillid og tålmodighed med dig selv.

At gå i energien

Men at gå ind i energien rummer nogle helt andre muligheder. Det er her at livet kan folde sig ud. Det er her, at det fantastiske, det magiske kan ske. Det er her, at vi følger en indre vejledning, din intuition folder sig ud og du giver slip. Det er her, at din forbindelse til universet, til englene og mestrene er.

-at livet folder sig ud betyder at du ser muligheder, oplever at få gode tilbud og blive inviteret med ind, nye ideer og at det ene lige som efter det andet folder sig ud.

-at det ikke er sikker at du kender hele vejen, men du tager det ene step efter det andet og undervejs viser der sig trædesten for dig.

-gentagne indskydelser, tanker, ideer eller billeder, som bliver ved med at komme til dig, kan være med til at guide dig på vej. En vej du ikke selv havde tænkt på, en vej hvor flere af dine evner og færdigheder kan udmyntes på en ny måde og der skabes nye sammenhænge.

-når det magiske folder sig ud er både den store magi, når du har manifesteret dit drømme job, din drømme bolig eller drømme manden,  – men også det at vi hver især ser magien i hverdagen. Vi ser de små mirakler i hverdagen. Vi glædes over og er taknemmelig for hunden der gerne vil nusses bag øret, den varme kop te, der smager af noget særligt lige i dag eller en venlighed fra et andet menneske du møder.

-den indre vejledning og intuitionen kan komme til udtryk på mange måder. Det kan være som en stemme der kalder på dig og til sidst råber til dig – hvis du ikke lytter. Det kan også være som et gentagne billeder, der dukker op på den indre skærm. Og hvornår kan du så vide, at det er rigtigt, at det ikke er noget forkert? – Hvis det er en frygt basseret tanke der kommer, er det ofte vores ego der banker på og fortæller os, at nu er der noget som egoet ikke lige kan overskue og som det har brug for hjælp til. Så kan vi lægge hånden på hjertet og begynder at mærke efter. Hvad er det, der er rigtigt for mig og undgå at trække en stor beslutning, når vi er chokeret og meget påvirket følelsesmæssigt af en situation.

-din kontakt til Universet, Englene og Mestrene er en måde at modtage løft og hjælp på, vejledning og lade sig guide til,-  i flow i livet. Når jeg går i medvind, – så lykkedes det. Så er det flow, lethed og glæde.

Sidder du fast?

Hvis du vælger at sidde fast, at gøre det samme som du plejer, at fylde dig med store bekymringer og tunge følelser, så sidder du i det. Hvis du vælger at give slip, – så giver du dig selv en anden mulighed. Du giver dit liv en anden mulighed.

Hvad vil du helst?

– Opmærksomhed på hvor du sidder fast og hvad du vil.

Hvad skal være dit næste FOKUS?

Den Ny Tids Energi udfordrer os. Hver gang vi har en udfordring, et tema eller et mønster, som vi skal igennem, så kan vi vælge at sidde fast og gøre som vi plejer og energien er nu så stærk at den virkelig fastholder og forstørrer smerten, – eller vi kan vælge at give slip og gøre noget andet. I starten af teksten spurgte jeg: Og hvorfor er det SÅ vigtigt? – det er det fordi energien er SÅ hård at blive hængende i – og dit liv kunne blive SÅ meget bedre og lettere.

Hvad vælger du?

de 7 kvaliteter i Mindfulness

De 7 kvaliteter i Mindfulness Accept   ∞   Begyndersind   ∞   ikke dømmende ikke stræben   ∞   tillid   ∞   tålmodighed  ∞  give slip     De 7 kvaliteter: De 7 kvaliteter i Mindfulness praksis ses som en hjælp og et værktøj. Det betyder, at du hver gang du laver Mindfulness, har mulighed for at hjælpe dig selv og

Læs indlæg »

D – Vitamin forgiftning og Spædbarnsterapi

Kan det hjælpe et barn med D-Vitamin forgiftning at modtage Spædbarnsterapi?  JA Men kan det så hjælpe et barn der er ramt af sygdom at modtage Spædbarnsterapi?  JA Kan det hjælpe både barn, forældre og hele familien i deres hverdag, at modtage Spædbarnsterapi?   Svaret er JA D-Vitamin forgiftning I sommeren 2016 blev flere end

Læs indlæg »
Go to Top