Mirakler – hvordan tiltrækker du mirakler i dit liv?

Overgivelse

Mirakler

“Please show me a Miracle today, that I will understand, Thank You”

Altså – tak, fordi I viser mig et mirakel i dag, som jeg kan forstå

Denne sætning siger jeg hver morgen, – for den åbner for at modtage – at modtage mirakler. Nogle dage er det ganske almindelige hverdage, andre dage sker der store ting. Men vigtigst af alt er, at jeg ser miraklerne, jeg lægger mærke til dem, fordi jeg har fokus på dem. Jeg ser veninden trætte ansigt der ændres til mere liv og smil, jeg ser den fine ny udsprungne grankogle i dens særlige farve og glæder mig over naturens mirakler. Jeg ser smilet strømme over hele hovedet på mit barnebarn, når vi mødes i gensyns glæden og jeg takker for miraklet for at få endnu et barnebarn her i december måned i år.

Det er hverdagens små miraklet, det er glæden, kærligheden, nærværet med mine kære og når noget af det jeg ønsker mig åbner sig på nye forunderlige veje – som jeg slet ikke var klar over fandtes.

Når jeg arbejder med spirituelt og med englene, – så tænkte jeg tidligere at det var et mirakel at møde en engel og det gør du måske også?.., at få kontakt med Jesus og Maria. Sådan var det også første gang jeg mødte dem. Jeg var dybt rørt, beæret og blev fyldt med en særlig glæde, varme og lys. Når vi søger det spirituelle, engle og mestre, så har vi mulighed for at kommunikere med dem. Vi har muligheden for at føle os hjulpet, velsignet og støttet af dem i livet – så det, at er muligt, at modtage hverdagens små og store mirakler.

Derfor starter jeg min dag med at sige højt og klart: “Please show me a Miracle today, that I will understand, Thank You”

Mirakler opstår, når vi kalder på det, når vi er klar, når energien er klar, når der sker en transformation og en fusion mellem ønsker, verden og mennesker. Det er når puslespilsbrikkerne lige pludselig falder på plads. Det er ofte når vi har givet slip, når vi næsten har opgivet. Der findes denne sætning på engelsk :”Let go and let Good” – altså giv spil og lad Gud. Når vi som mennesker giver slip og lader Gud eller englene overtage. Giver dem tilladelse til at kunne komme ind og virke. Så kan der ske mirakler.

Miraklerne er derude… tænk sig …. At miraklerne står i kø og venter på dig😊

Jeg oplevede engang et mirakel. Jeg sad i et fly på vej hjem fra Kappadokia i Tyrkiet. Min sidemand var en irakisk flygtning, som lige havde været i Bagdad og besøge den efterladte familie. Han var deprimeret, nedtrykt og glædede sig ikke til at komme hjem. Han var fornyligt lyttet fra familie og en god lejlighed i København til Århus for at undervise og der oplevede han, at alt gik dårligt. Så han syntes ikke, at der var meget at glæde sig over i livet.

Så kom der en due – og en stemme til mig og den fortalte, at jeg skulle snakke med manden. At jeg skulle fortælle ham, at den ville hjælpe, der ville komme hjælp til ham og om mulighederne, om at se, gribe og gå i mulighedernes energi. At gå i mulighedernes land, håbet, troen på det bedste og at det er muligt.

Jeg tøvede lidt, ventede lidt, … og duen og stemmen sagde til mig, at hvis jeg ikke brugte mine evner og fortalte ham og hjalp ham. Hvad kunne det så nytte, at de snakkede med mig. De var klar til at hjælpe ham…var jeg?

Jeg vendte mig om og fortalte manden en historie om en hvid due, der sad på hans skulder og at den ville hjælpe ham og bringe han gode ting ind i hans liv. Han blev opløftet, glad og sagde, at det allerede havde hjulpet – bare det at snakke med mig. Han blev løftet af en due, en engel, et mirakel.

Hvad kan du gøre for at opleve et mirakel?

  • At åbne op for livet
  • At åbne for strømmen
  • At åbne for hjertet

Så hverdagens små og STORE mirakler kam komme til dig – kan manifestere sig i dit liv

SÅ tak, fordi I viser mig et mirakel i dag, som jeg kan forstå

-… er du klar til at skabe mirakler i dit liv? – vær´med til at skabe mirakler i livet og deltag i:

Energize your Life – Stå frem i dit LYS!  tjek denne site: https://www.mettemo.dk/event/energize-your-life-staa-frem-i-dit-lys/2020-01-13/

– det bliver  fascinerende, vibrerende og fantastisk

D – Vitamin forgiftning og Spædbarnsterapi

Kan det hjælpe et barn med D-Vitamin forgiftning at modtage Spædbarnsterapi?  JA Men kan det så hjælpe et barn der er ramt af sygdom at modtage Spædbarnsterapi?  JA Kan det hjælpe både barn, forældre og hele familien i deres hverdag, at modtage Spædbarnsterapi?   Svaret er JA D-Vitamin forgiftning I sommeren 2016 blev flere end

Læs indlæg »
Go to Top