Samtaler med himlen: Fleksibel

Fleksibel liv

Fleksibel

  • er det når jeg kan se både og?
  • er det når jeg siger ja og går en ny vej?
  • er det når jeg er åben?
  • er det når jeg giver slip?

Fleksibel er et yndet ord, for en menneskelig egenskab, der er eftertragtet som deltager i verden lige nu. Det efterspørges til nye medarbejdere, som forældre og som menneske i en foranderlig verden. Når jeg er fleksibel er jeg åben for flere løsninger, nye muligheder og andre udveje og jeg er rummelig og kan være lettere for mig selv og andre mennesker at være sammen med. … for så behøver tingene ikke lige at være på min måde, det jeg havde forventet eller regnet med.

Min fleksibilitet sidder i min nakke

Når jeg er stålfast på noget, fastlåst, frustreret, irriteret og ramt af at tingene ikke lige er som jeg havde forventet, tænkt mig eller forestillet mig i mine tanker, eller den dagsorden jeg havde sat bevidst eller ubevidst – så udfordres jeg, så udfordres min fleksibilitet og så spænder min nakke. Under fleksibiliteten ligger trygheden ved at alt er som det plejer og jeg har fuldstændig styr på det, – total kontrol. Så når jeg udfordres i min fleksibilitet så handler det også om kontrol og tillid til livet, tillid til livets processer.

Jeg sender min nakke en “kærlig-venlighed” ´s tanke og begynder at snakke med mine celler og fortæller nakken om tillid, tryghed og fleksibilitet. Min nakke begynder efterfølgende at slappe af, at ta´livet til sig igen og jeg mærker glæden igen.

At gå i livets forandringsprocesser kræver at du er fleksibel

At gå nye veje kræver fleksibilitet

At være i den nye energi fordrer at du er fleksibel

“Åben vejrtrækningen, Åben hjertet og gå i livet – så har du energien og muligheden for at være fleksibel”

– det er det, det handler om. Så selvom du ikke altid oplever dig selv som fleksibel, så undlad at slå dig selv oven i hovedet. Stop op, – træk vejret, land´ i dig selv og i livet og mærk at du faktisk er ok og god nok. Træk vejret nedefra og mærk at lige nu står du her på jorden…. og den nye energi kommer, når vi trækker vejret ind og går ud i verden med et åbent hjerte, deler og er fleksibel.

Go to Top