Samtaler med himlen: At holde fri

MetteMo holder fri.MetteMo på sejltur og terapi

” Velsignet være dig – for der er ikke noget som du skal eller bør.

Du er allerede tilgivet siger Englene.

Livets leven kommer fra hjertet, starter i hjertet og udfoldes i hjertet. Velkommen i hjertet.

Mærk hjertet, trækvejret igennem dit hjerte, udfold hjertet … så er du der, hvor du kan mærke dig selv,

– være dig selv

– være i ro og tilfredshed

Velsignet være dig.”

Your Content Goes Here

At holde FRI

  • at holde weekend
  • at holde en fridag
  • at holde ferie
  • JA, simpelthen bare at holde fri

Når vi sætter de daglige gøremål. det huslige, opgaverne derhjemme, haven, arbejdet og alt det andet på Pause, så er det muligt at holde fri. Det er muligt at følge lysten, at gå efter indskydelserne, at give sig selv hen i nydelse lige nu og bare være.

At gøre ingenting og holde FRI

Men nogen gange er der noget der kalder på os, hiver i os, råber til os at vi skal gøre, burde gøre, er nødt til at gøre. Nogen gange er det andre mennesker,,,, eller også bare det at hverdagen har været så fuld af gøremål, så når jeg så endelig holder fri….. jamen hvordan gøre jeg det så? Og holder jeg så reelt fri eller er der lige en helt masse ting, som jeg lige skal have ordnet. Det kan tager tid, dage eller uger for at komme ind til  og ned til det indeni der kan være med til at fortælle dig hvem du er, hvad du har lyst til og hvad du ønsker.  Tålmodigheden i at lære at lytte til dig selv, overbærenheden i at det ikke er der lige med det sammen og rummeligheden overfor dig selv og din proces.

GØR jeg det jeg har LYST til?

Laver jeg det jeg inderst inde ØNSKER?

Foretager jeg mig noget som FÅR MIT HJERTE TIL AT SYNGE AF GLÆDE?

” Velsignet være dig – for der er ikke noget som du skal eller bør. Du er allerede tilgivet siger Englene.

Livets leven kommer fra hjertet, starter i hjertet og udfoldes i hjertet. Velkommen i hjertet.

Mærk hjertet, trækvejret igennem dit hjerte, udfold hjertet … så er du der, hvor du kan mærke dig selv, – være dig selv,                                       – være i ro og tilfredshed. Velsignet være dig.”

Go to Top