Samtaler med himlen: kærlig venlighed

Afdøde kontakt

Kærlig venlighed

Kærlig

er det reneste højeste energi og

Venlighed

er omsorgen vi kan møde et andet menneske med eller os selv.

Det er når du kommer fra hjertet, at du lader kærligheden strømme, lader energien arbejde, giver mulighed for at hjerter kan åbnes og at healing kan finde sted.

I en stille stund, er det muligt at tage kontakt til dit hjerte, det er muligt at samtale med hjertet og modtage healing af hjertet. Når vi bliver udfordret i livet, rørt, ramt og rystet er det vigtigt at få kontakt til dit eget hjerte, at mærke det, at snakke med det og at få det healet, hvis det har brug for det.

“I ethvert menneske banker et smukt hjerte for liv, for kærlighed, glæde og lys. Det banker for livet, muligheder og for muligheden for at åbne sig, at udfolde sig og være et levende væsen på denne jord.

Lev det, Vær´det, Brug det – og åben dit hjerte og udfold livet” .

I kontakten til englene og Jomfru Maria kan du bede om healing og lindring af det der er svært og de vil arbejde med dit hjerte sammen med dig. De sender dig gerne en strøm at velsignelser, en oplevelse af  guldregn i form af små dråber og god energi. De holder af dig og elsker dig, lige som du er.

Kærlig Venlighed er, når jeg er venlig overfor mig selv og andre, på en måde hvor jeg kan rumme mig selv eller de andre, acceptere det de eller jeg kommer med, lade være med at dømme dem eller mig. Det kan være en måde at møde verden på, når jeg møder verden, andre mennesker og mig selv, som var det første gang. Så er jeg kærlig venlighed.

Jeg er Kærlig Venlighed

  • når jeg er rolig når mit barn råber og er vred
  • når min ven gør noget andet end jeg ville have gjort
  • når min mand siger noget jeg ikke er enig i
  • når jeg har en dag med lav energi, dårligt humør, mange tanker
  • når jeg har ondt i ryggen

Kærlig Venlighed og mig selv…

Særligt når jeg møder mig selv med denne her Kærlig Venlighed, så sker der noget nyt. Jeg har ondt i ryggen og tænker: “ÅH nej, nu igen. Det bliver ved og ved.” Eller jeg lægger hånden på min smerte ramte ryg og sender mig selv en kærlig venligheds tanke. Så i stedet for en hel dag, flere dage at blive frustreret, irriteret og tænke negative tanker om min ryg og mig selv, sender jeg Kærlig Venlighed til min ryg, her eneste gang jeg tænker på den. Når jeg går sender jeg Kærlig Venlighed. Når jeg står sender jeg Kærlig Venlighed. Når jeg bliver træt i ryggen, sender jeg Kærlig Venlighed. Og da dagen slutter og jeg putter i min seng, sender jeg kærlig Venlighed.

Min ryg reagerer og svarer med at fortælle mig hvad den kan lide og ikke lide. Den er mindre øm, mindre stivhed og spændte muskler og jeg har det meget bedre selv. – For jeg har været opmærksom på mig selv, mine handlinger og tanker og har holdt min vibration ren og klar, med Kærlig Venlighed. Tak

Når jeg rejser mig og kan mærke min ryg    Når jeg står    

Når jeg går     Når jeg sidder     Når jeg løfter   

Når jeg arbejder     Når jeg tænker     Når jeg mediterer 

Når jeg bare er mig – Så er jeg Kærlig Venlighed

– Jeg udøver Kærlig Venlighed

– Jeg giver mig selv og andre Kærlig Venlighed

Afdøde kontakt

D – Vitamin forgiftning og Spædbarnsterapi

Kan det hjælpe et barn med D-Vitamin forgiftning at modtage Spædbarnsterapi?  JA Men kan det så hjælpe et barn der er ramt af sygdom at modtage Spædbarnsterapi?  JA Kan det hjælpe både barn, forældre og hele familien i deres hverdag, at modtage Spædbarnsterapi?   Svaret er JA D-Vitamin forgiftning I sommeren 2016 blev flere end

Læs indlæg »
Go to Top