Følelser Frygt eller Fred

Følelser frygt eller fredLysglimtFølelser frygt eller fred

Følelser: Frygt eller Fred

Følelser og bekymrede tanker

Hvad nu hvis? Hvordan kommer det mon til at gå? Hvis jeg nu gør sådan…? Tanker der kan fylde dit hoved, gentagne tanker, der bliver ved med at komme. De vender tilbage, de kommer igen. De forandrer sig ikke så meget, men de kan give dig en følelse af hvad sker der nu i livet? At der er en helt masse nye og udefra kommende ting og hændelser – som du ikke kan styre, ikke kan bestemme over og ikke kan kontrollere. Du kan blive urolige for hvad der sker. Blive forvirrede, forstyrrede og miste din koncentration, miste det normale og dybest set er det jo angst/frygt for hvad der vil ske, derude i fremtiden, som du ikke helt kan kontrollere.

Når vi lader os fylde af vores tanker, kan der ske det, at vi kommer til at holde fast i – at hænge fast i dem. Det betyder, at de kommer til at fylde, de kommer til at ta´ os. Så bliver vi urolige, angste, fyldt af sorg, vrede eller kede af det.

En tanke skaber en følelse på 90 sekunder

Så når vi holder fast i den bekymrede, frygtsomme, spekulerende tanke i 90 sekunder, – så kan vi komme til at fylde os med følelsen – at lade os oversvømme som så oftest føre til en handling på – at vi er nødt til at gøre noget, at handle på det, at komme væk fra det, at udtrykke os eller at skælde ud eller andre måder at reagere på.

Følelser – Hvordan kan du vælge?

Vi kan også fylde os med Fred, ro og glæde. Som når vi kommer i tanke om en dejlig ferie oplevelse eller en særlig hændelse med familien, så kan denne oplevelse udløse den særlige gode følelse og fylde os.

Vi har et valg. Vi har altid et valg i, hvad vi vil fylde os selv med, hvor længe vi vil blive hængende. Vi kan vælge, at lykken skal være vores mål – eller vi kan blive hængende.

Master your Mind

Det er der lige nu – er jo det der er. Vi kan møde det med vrede, frygt, uro eller vi kan vælge at møde det med en accept af tingenes tilstand. Når du kan være i det der er, rumme det, acceptere det, så behøver det ikke at fylde i dig. Ja, det er der nu, – og jeg vælger at flytte mit fokus et andet sted hen.

Det er en træning og JA, vi bliver alle ramt. Jeg bliver også ramt. Jeg kan også mærke, at der rundt i verden er mennesker der bliver ”spærret inde” i deres små by lejligheder, at mennesker er alene og at mennesker bliver ramt af sygdom. Der er også mennesker i min familie, som er udsatte. Og jeg vælger at mærke det, at acceptere det, at give slip på det og flytte mit fokus. Jeg vælger at:

Master your Mind

Jeg vælger at gå efter lykken

Jeg vælger det bedste for mig- det mest kærlige for mig 

Jeg vælger at være mig

….det betyder, at jeg når jeg vælger lykken, hele tiden har de foran mig – at jeg vil være lykkelig. Jeg vil være i livet i lykke. Jeg sætter mit fokus og mine valg ud fra lykke. Og når jeg vælger det bedste for mig, er det jo altid i hensyntagen til alle mennesker omkring mig. Men hvis jeg ikke vælger det bedste til mig, – så bliver jeg ikke fyldt op, men tappet. For, for at kunne hjælpe og være der for min familie, børn og venner, er jeg jo nødt til at være ladet op – at mit bæger er fyldt. Ellers bliver jeg hurtigt tappet. Tappet i min energi og drænet og så har jeg ikke noget at give af – så bliver jeg syg.

Jeg vælger også at være mig- alle andre er jo taget 😊. Dybest set oplever vi jo alle, at der er noget vi skulle gøre, være eller sige, noget vi burde gøre, have gjort og og. Noget vi har med os i rygsækken fra livet. Vi kan over tid og gennem årene arbejde med det og lære at give slip, – så vi giver plads til muligheden for bare at være os selv. Jeg er mig og du er dig. Den dig, der sidder dybest inde i dit hjerte – den fantastiske dig og dit smukke lys.

Følelser, Frygt eller Fred

– Jeg er mig og jeg vælger at holde mit fokus, Master my Mind og at være lykkelig

Hvad vælger du?

Jeg vil gerne invitere dig til en gratis afklarende samtale – hvor du har mulighed for at finde ud af, hvordan MetteMO kan hjælpe dig i dit liv. Kontakt MetteMO på mette.mo@hotmail.com og glæd dig til en dejlig samtale.

Go to Top