Stilhed i nærvær med mig selv og andre

Let go - lad livet være lettere

Silence  –  stilhed

En særlig silence – en særlig stilhed, begynder at sænke sig over mig, mens jeg sidder i mit hjem en lørdag aften. Vi skal ikke noget og der er heller ikke noget, som jeg skal nå. Jeg holder weekend og fri. Vi har besøg af en god, gammel ven, som vi ikke har set længe. Og mens vi sidder der ved bordet lørdag aften, efter et dejligt måltid sammen, får jeg besøg af den røde kat. Mens katten ligger på mit skød, kæler jeg for den og den spinder tilbage til mig. Jeg trækker vejret sammen med den og undervejs sænker der sig en særlig silence. En særlig stilhed. En særlig tilstand af nu, ro, væren. Vi snakker lidt, sidder i ro og stilhed. Vi snakker lidt igen, – men det jeg mærker er stilheden, der kommer til os alle.

Undervejs i aftenen, oplevede jeg flere gange en tilskyndelse i mig til at komme videre, gå i gang, flytte mig rundt, rejse mig, snakke eller sætte noget i gang…, men jeg gjorde det ikke. Jeg var med det, der var. Jeg blev siddende på stolen, jeg trak vejret roligt. Jeg stoppede min talestrøm og valgte det vigtigste ud og jeg var med stilheden.

Og ja – det trak i mig, der var uro i kroppen, den havde lyst til at rejse sig for at gøre noget, sige noget og foretage sig noget. Jeg valgte at blive i det lige nu, at slippe ubehaget og bare være.

             ∞     ∞     ∞

Vi er alle virksomme mennesker, der har mange fysiske gøremål og jeg har mange projekter på tegnebrættet, som ofte fylder mine tanker. SÅ, det at sidde sammen i stilheden, er noget særligt for os alle. Så Tak, kære stilhed.

Stilheden kan skabe en mulighed og en rum/tid til at opleve stilheden, er noget du bevidst kan gøre og skabe. Og nogen gange kommer det til os helt af sig selv…. Eller vi bliver ”sat/lagt ned” – så vi kommer til at være i det.

Stilhed er værdifuldt for dig, din krop og sind. Kroppen og sindet regenererer, oplader dine batterierne og systemet bliver fyldt op med ro & fred og nærværets o& kærlighedens energi overfor dig selv og andre mennesker. Midt i denne stilhed skabes et nyt rum for at modtage, for at sanse, for at mærke og dermed for at være dig, når alt er OK, alt i orden og der intet er forkert, – når du ikke er forkert.

Når du sætter dig for at meditere, lave yoga eller mindfulness og følger en opskrift eller en lydfil, – så kan du opnå det. Men den stilhed som jeg her fortæller om, der er der ingen lydfil, ingen dagsorden, intet mål eller fokus. Nydelse af lige nu og her, væren i øjeblikket og ingen gøren.

Jeg mærker mig selv og de andre og vi nyder

Væren

Jeg giver slip på mål og fokus

Jeg er

Husk: at skabe Tid og RUM, Nærvær, NU´et , Åndehuller, Åndedræt, åbninger og åbne mit hjerte og tillid til livet

Denne aften og oplevelse gav mig noget særligt. Lige her gav det mig en Så dejlig oplevelse, af at være menneske. At være levende. OG at jeg har sørgede for og gav plads til mig selv og det, som jeg havde brug for. Det varmede mit hjerte, dybt ind i min sjæl.

              ∞     ∞     ∞

Jeg kontakter englene og de fortæller: Englene: ”De klappe, når vi skaber dette RUM. Det giver så meget til mere til jer. Når du åbner, åbner du for livet. Du åbner for energien. Du åbner for hjertets energi og taknemmelighedens. Og du åbner for, at vi kan komme til dig, løfte og hjælpe dig og løfte din energi og dit liv.”

             ∞     ∞     ∞

Jeg vil gerne invitere dig til en gratis ♥ samtale, en afklarende samtale – hvor du har mulighed for at finde ud af, hvordan MetteMO kan hjælpe dig i dit liv. Kontakt MetteMO på mette.mo@hotmail.com og glæd dig til en dejlig samtale.

Go to Top