Psykoterapeuten der opdager Kabbalahen som nyt værktøj – Radio Jupiter Interview

Når psykoterapeuten deler ud Radio Jupiter
Når psykoterapeuten deler ud Radio Jupiter

Når Psykoterapeuten deler ud af sit virke, – åbner for værktøjer og erfaringer og hvordan Kabbalaen kan inspirere i livet

Invitation til Radio Jupiter med både lyd og billede på 😊

Jeg har her i sommer haft den særlige oplevelse af medvirke i et radioprogram, et interview på Radio Jupiter. Det særlige for mig var, at her var det mig der var på, mig der blev udspurgt og skulle forklare mig i forhold til hvem jeg er, hvad jeg tænker og hvad jeg laver.

Der findes i alt 2 interview, – hvor du kan høre og se mig fortælle. Klik her på dette link

At få en ide´ om hvad terapi er og kan

Jeg oplever, indimellem mennesker der tror, at fordi der er noget der er svært lige nu, noget de bøvler med eller noget der gør ondt i livet, at det så altid vil være der og ikke gå væk…

Men sådan er det ikke for mig, for jeg har selv oplevet at det at finde ind til det der var svært og blive bevidst om det, at give slip og forløse det – gennem terapeutiske teknikker og det at komme ud på den anden side, – Ja, det er muligt.

Der er Så mange ting i livet, som vi i dag kan gøre noget ved, ændre på så livet bliver Så meget bedre, lettere, gladere, mere overskueligt og så du lever meget mere i harmoni og enhed med den du er inde i dig. Det er det jeg arbejder med gennem psykoterapi og undervisning.

Den bundne energi ,– når noget trigger dig

Når der er noget vi synes er svært, vi bliver udfordret, bliver urolige for eller direkte trigget af, – så er det ofte fordi der ligger noget bunden energi gemt der. Der er noget der er gemt væk, fordi det engang har været en måske svær, uforståelig eller uoverskuelig situation – ofte for et lille barn. Og så sker der det indeni, at vi kommer til at lukke i, lukke energien og lukke os selv sammen.

Det jeg arbejder med er, at hjælpe andre mennesker med at give slip på uro, at være bange for livet, mistillid og uro og fastlåste følelser. Det handler om at få fat på dig selv, samlet den lille del af dig op, forløst og healet i energien. Og sammen arbejder vi med at finde ind til meningen for dig, din passion og livsvej – din mission.

Det spirituelle

Jeg arbejder med healing, at modtage beskeder, at løfte energien og at berige livet. Dette sker gennem kontakten med engle, energi, Det spirituelle Univers.

Det nyeste, som jeg udforsker og er ved at sætte i gang er weekend kursus:

Udfold dit Livs Træ, – Ta´ med på en forvandlingsrejse gennem Kabbalaens stier

Læs mere: https://www.mettemo.dk/livs-trae-kursus/

Go to Top