Grounding – når du lander i dig selv

Grounding

Grounding – når du lander i dig selv

Når vi lander, når vi trækker vejret, når vi giver slip, så er det, at vi giver plads.

Plads til at være dig. Plads til væren, nydelse, det frie, det kreative. Vi åbner plads til glæden.

Så lander vi i livet

Vi lander i grounding

Det er SÅ vigtigt, at vi hele tiden/ hver dag, arbejder med vores grounding. – Jeg kunne også sige, det at være fokuseret på, at jeg er her lige nu og her og jeg laver dette her. – Og så når du er her med din krop og din bevidsthed. Du har IKKE en tankestrøm der har gang i at tænke fremad på aftensmaden og det du lige skal nå at hente i byen, du er ikke i gang med at planlægge fremtiden, du spekulerer ikke på hvad nu hvis, og hvad så og hvad så. Hjernens tusinder af tanker fylder dig ikke. Du er lige her, du er landet, du er i ro og fred. Du er i væren. Du er groundet.

Men at være groundet er også noget andet. Det er at have en fast grund under fødderne. Det er at have eller opleve at have et fundament under dig og dine fødder. Når du er groundet,

– oplever du Tillid til verden og til dig selv

– tryghed i dig selv og i at leve i verden

-en dyb ro og fred indeni

Du kender det måske når: – Der har været mange gøremål, løse ender eller udfordringer – så når det hele falder på plads, så er der noget indeni dig der lander. -Når du oplever at selvom der er uro omkring dig – så er du helt rolig, så kan du være i det, du kan være stille og mærke en ro, fred og varme indeni i dig.

NÅR du er groundet så er det at du kan mærke dig selv, sanse, overskue og tænke klart – og så kan du være og agere med integritet overfor dig selv og andre mennesker. Du kan behandle dig selv og andre godt, respektfuldt og næste kærligt.

Og så er der også bare nogen gang i livet – at vi har en urokkelig tro på noget. – egentlig er det ikke grounding som sådan, men det fortæller meget om den følelse: at du ved noget er rigtigt og sandt. Du ved måske ikke vejen eller hvordan det skal løse sig eller bliver, men du ved dybest indeni i dig, at dette her er fantastisk, det skal nok lykkedes, det skal nok komme i orden. Så når du søger groundingen, når du gerne vil have den, når du mangler den, -… så kan du næste gang genkalde dig følelsen og fornemmelsen af dette er sandhed for mig.

Når jeg arbejder med grounding – så arbejder jeg tit med den fysiske krop. For det er i kroppen vi virkelig kan mærke os selv og det er i koppen vi kan gå ind og påvirke til grouindingen. Til at det lander hos dig. Jeg benytter mig af Mindfulness/meditation/ yoga og affirmationer. Det vil sige ord og sætninger, der virker understøttende på det jeg har gang i. -på den måde kan jeg være med til at løfte, forstørre min grounding, min ro og fred – fremfor at mine tanker og ord giver mig uro og tvivl.

Grounding er den fede, tygge, energi der kommer til mig. Mættet i luften. Total groundet. Total landet. Grounding –  er så vigtigt her i livet. Det er når du lander i vejrtrækningen, i kroppen i hver en celle i dig. Jeg får en fornemmelse af at min ryg bliver bredere, bredere hofter, at fødderne synker ned i underlaget. Jeg står godt, jeg hviler godt. Jeg har en utrolig ro. Jeg bliver bredere.

Så når jeg bliver ved med at køre i ring i tankerne, bekymringens tanker fylder mig hoved, så er det at jeg kan begynde at grounde. Når kroppen er urolig. Når jeg skal lave noget nyt, noget andet, noget jeg tror er svært. Eller jeg har for mange opgaver, – så er det at jeg har brug for en grounding.

Har du taget lyset ind hver dag? Har du husket at sørge for din energi i dag? At sørge for din krop og sjæl? At sørge for din grounding?

Hvordan?  Ved at aktivere kroppen og nervesystemet, muskler og celler.

Der findes så meget healing i englenes energi.

Der findes så meget grounding fra englene

De vil så gerne hjælpe

Når du åbner op for englene, åbner du op for muligheden for et skifte. For at der kan ske noget nyt.

De står og venter – vi kan kalde på dem.

Jeg ser dem for mit indre blik, klapper i hænderne, griner af forventning over muligheden for at hjælpe og for at få kontakt. Tak, tak, tak

Go to Top