Hvordan fuldmånen kan hjælpe dig med at slippe den gamle tunghed og lade ”den glade løve” komme ind med hjerte og kreativitet

Fuldmåne – Hvordan kan fuldmånen hjælpe dig med at slippe den gamle tunghed og lade ”den glade løve” komme ind med hjerte og kreativitet?

Månestenene pibler af glæde. De åbner op for fuldmånen. De glæder sig over at månen får lov til at folde sig ud. Månen lyser og skinner og soler sig. Ja, det er fuldmåne i aften kl. 20.18 i løvens stjernetegn d.28. januar 2021.

Fuldmåne i løven:

Hver gang der er fuldmåne, er det i et tegn, denne gang er det i løvens tegn. Løven repræsenterer lederen, hjertet og det kreative. I denne særlige tid, som vi lever i lige nu, kan det være vigtigt at stoppe op og finde ud af hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv og løfte din energi.

  1. Løven arbejder med lederskab ude i verden og i dig og din hverdag. Så hvordan tager du ledelse over dit liv, din hverdag lige nu, din krop, dit humør, din glæde?
  2. Løven er tæt forbundet til dit hjerte. Hvordan har hjertet det i dag? Tillader du dit hjerte at være åbent? – er der nogen steder/ overfor nogen mennesker at du lukker dit hjerte?
  3. Løven elsker det kreative, det udviklende, det inspirerende. Findes der mon et område i dit liv, hvor du kan udvikle nyt, lade inspirationen åbne sig og hvor du kan være kreativ?

For når vi går med energien, går med nogle af de muligheder energien indbyder til dans med, kan vi få et ekstra løft, ekstra inspiration og hjælp. Det er her du kan hente energi, næring, nydelse og udvikling til dig.

Hvordan du forløser i fuldmånen:

Ved Nymånen manifesterer vi det, vi ønsker for den næste tid og ved fuldmånen giver vi slip og giver det over til englene, at de kan tage sig af det og forløse det. Det er fuldmåne i aften kl. 20.18, men du kan sagtens bruge denne måde at arbejde på i de næste dage, her omkring fuldmåne tiden.

Det er muligt at koble sig på fuldmånens kraft og forløsende energi, ved at arbejde med det bevidst. Det vil sige at du beslutter dig for det og virkelig gør det:

  1. Hvad er det du gerne vil give slip på? Hvad er det der fylder? Hvad er det du er færdig med?   Skriv det eventuelt ned på en seddel, så husker du det i selve din fuldmåne overgivelse.
  2. Find dig et stille sted at være, gerne på det tidspunkt hvor det er fuldmåne, og hav dine fokuspunkter klar. (Hvad er det du gerne vil give slip på)
  3. Start med en rolig vejrtrækning – og gå ind og mærk det første du har skrevet på sedlen. Forestil dig at du kan trække vejret ind i ordet, i følelserne og ligesom gå ind i det, Så du kan mærke det i dit hjerte.
  4. Så kalder du på englene og månen, – og forestiller dig, at du har fat i det du vil give slip på f.eks. træthed/ingen energi, dette giver du så over/op til englene, månen og universet
  5. Jeg starter med at holde mine hænder samlet ved mit hjerte – og giver det op til englene, samtidig med at jeg siger: Let go , – og giver det til englene.
  6. Visualiser at englene og lyset kommer ind gennem toppen af dit hoved , – og hvordan denne energi stille breder sig til resten af kroppen.
  7. Tak, Tak, Tak til englene for hjælpen.

Amerikanerne siger: ”Let go and let Good” – jeg siger:” Let go and let the Angles” Og du finde din måde at sige det på. Men at sige det og bruge denne sætning, kan hjælpe dig med at give slip på det du er færdig med. Når du gør noget aktivt, når du bevidst arbejdermed din energi, når du beder englene om hjælp, så har de mulighed for at komme til stede og hjælpe dig.

Jeg kan tydeligt mærke forskel i mig, når jeg har lettet mit hjerte, min krop for det der har fyldt. Det giver lys, lethed og mere lyst til livet.

I denne fuldmåne vil jeg give slip på noget træthed, tunghed, en følelse af at noget sidder lidt fast – og som jeg synes har været lidt træls at det ikke rykker og udvikler sig. Det giver mig ny energi og et løft.

Så hvad er det du gerne vil give slip på? Og gad vide hvad det giver dig?

” Let go and let the Angles”

Invitation til hjerte samtale

Glæden i livet – hvad giver dig glæde?

Glæden i livet, i hver et øjeblik Lad glæden løfte dig op           Fylde dig                     Væren i livet i glæde       ⊕ Er glæden indeni? Er den udenpå? Eller er det en grundlæggende oplevelse og følelse indeni dig? ⊕

Læs indlæg »
Go to Top