Sådan bestemmer den indre dommer – klapper du dig selv på skulderen?

Sådan bestemmer den indre dommer, - klapper du dig selv på skulderen? du taler pænt til dig og dommeren tier

Klap dig selv på skulderen, når du taler pænt til dig, så tier dommeren

Husker du at give sig selv et klap på skulderen? – At tale pænt til dig? – eller er der alt muligt galt?

Et klap på skulderen

At give dig selv et klap på skulderen, er meget vigtigt. Det kan lyde overfladisk eller som floskel. Husk at klappe dig selv på skulderen, men jeg mener det faktisk. Det er det, fordi deri ligger en anerkendelse og værdsættelse af den, du er. Måske tænker du ikke over det, men vi har mange tusinde tanker hver dag og i morgen gentager de 90% sig igen. Det vil sige, at den strøm, der ubemærket kommer gennem dit hoved, kan komme til at sige rigtig meget til dig, ubemærket i dit indre. Der er stor forskel om den siger at du er ok, det er ok, og at du jo gør det godt nok, – eller om den er utilfreds, let brokkende og kritiserer den du er og det du gør. Er du din egen indre dommer?

Indre Dommer

Nogen gange har jeg oplevet, at der nærmest sad et helt kor af dommere, kiggede ned på mig og havde rigtigt meget at sige i forhold til det jeg gjorde. De syntes ikke, at det var godt nok, ikke ordentligt nok, ikke grundigt nok og jeg var bestemt ikke god nok….  Selvom jeg knoklede og jeg forsøgte rigtigt meget. Set udefra, så ville andre sige, at jeg gjorde det godt, grundigt og var dygtig. Men indeni mig, var der en dommer, der sagde noget andet. Andre ville også sige, at jeg gjorde det bedste, i den situation, på det tidspunkt. Som udgangspunkt, så gør vi altid det bedste vi kan… ellers ville vi jo have gjort noget andet. Der skal noget indre arbejde og erkendelses arbejde til at kunne siger, jeg gjorde og gør det bedste.

  • Dybt inde bagved, derinde hvor dommeren og stemme bor, – ligger der en masse guld gemt. Når du finder ind til dette guld, er der en gave til dig, der er kraft, styrke og noget stærkere der måske er klar til at komme ud?
  • Når du taler pænt til dig og giver dig selv et klap på skulderen, så anerkender og værdsætter du dig. Værdsætter det du gør og er. Og det er løftende for dit humør og energi.

Når du vågner om morgenen, hvad er så din første tanke? Er den: åh det er mørkt, koldt, der er så meget og og og eller der det at nu begynder og starter en dejlig dag, som du vil stå op til og møde i hjertet? Hvad siger dommeren eller hvordan kan du omformulere det til en anerkende sætning?

Jeg har ingen energi, jeg kan ikke noget, jeg orker ikke noget  ⇔   

Jeg glæder mig til at dagens energi vil åbne sig for mig og lyset strømme ned til mig. Jeg gør mit bedste.

…kan du mærke forskellen i energien?

Jeg vil gerne invitere dig til en gratis ♥ samtale, en afklarende samtale – hvor du har mulighed for at finde ud af, hvordan MetteMO kan hjælpe dig i dit liv. Kontakt MetteMO på mette.mo@hotmail.com og glæd dig til en dejlig samtale.

Go to Top