Samtaler med himlen : Dit livsformål

Dit livsformål og et gammelt egetræ

Dit livsformål

At vælge livet

at vælge at gå din vej

at vælge kærligheden, lyset og glæden

Hvor er du på vej hen i livet? Hvad er vigtigt for dig? Hvad er godt for dig? Store spørgsmål, som jeg flere gang har stillet mig selv. Spørgsmål der har rumlet i mit system, i mit hoved, i mine tanker. At arbejde med din passion, din vision og din mission kan være vigtige brikker for at finde ind til, holde fast i og komme der hen til, hvor du gerne vil.

Lige nu er jeg optaget af Mit Indre Livsformål. Det jeg brænder for, for mig selv, det der er vigtigt for mig og min rejse her på jorden. Der er mange måder at komme dertil, at finde det. Jeg arbejder med min passion, vision og missions afklaring. Jeg arbejder med vejledning fra Universet og englene.

Mit livsformål er:  glæde – at være glad og finde glæden i livet

  • lad glæden fylde dig
  • optimer din glæde
  • find glæden i livet
  • dyrk glæden

Det betyder at gøre de ting, der gør mig glad, at prioritere min glæde, at søge glæden, at mærke efter om dette her giver mig glæde og glæder det mig i livet?

“Der hvor dit hjerte synger. Når det synger, er det let, drejer rundt, danser og skinner. Energien er let, tankerne er lette, – livet er let. SÅ er det let at gå i verden. SÅ er du på din vej.

At lade lyset skinne på dig, at tage energien ind og lade det strømme, det er at gå et trin op, at løfte sig selv op og at blive løftet i energien. Det er en måde at være i verden på. Glæden er en høj oh let energi at være i, den er din egen grund energi. At tage imod indstrømningen af glædens energi, at løfte sig, at blive i denne energi og når der så kommer noget – så at give slip og lade det gå – er en måde at være i verden på. Dette er din indre flamme, dit indre arbejde og måske det vigtigste her i livet.

Velsignet være jer Alle i Glæde

-sæt nydelsen højt   -gør målene store   -vær i livet, nydelsen og Glæden”

Til eftertanken er der lidt til dig. Hvad gør dig glad? Hvad beriger dit liv? Hvad får dit hjerte til at synge?

Go to Top