”Jeg er den, jeg er” Hvordan energiarbejde kan hjælpe og løfte din hverdag og livs energi

Jeg er den, jeg er

”Jeg er den, jeg er”

Hvordan energiarbejde kan hjælpe og løfte din hverdag og livs energi

Energi  – Hvad er det?

Er det det jeg oplever, når solen skinner, jeg går glad syngende og daskende på min vej?

Kender du det, at komme ind i et rum og du bare med det samme kan mærke – her er noget galt – sket noget – der er noget der ikke passer sammen – en konflikt?

Det er Energi og Jo mere du kan være opmærksom på din energi og at lade din batterier op – så bliver du langtidsholdbar 😊. Når du gør det, så har du mulighed for at hjælpe og have overskud til din familie, børn, venner og arbejde. Til at hjælpe og løfte dem. Men vi er alle nødt til at sørge for os selv først, iltmasken i flyvemaskinen, for ellers har du ikke noget at give ud af, du bliver drænet og du er ikke langtidsholdbar. Men du må også gerne gøre det for dig selv, for din egen omsorg, din egen kærlighed.

Må du godt gå frem i livet i god energi, lethed og glæde?

Må livet gerne være let og glad, eller skal det hele være at knokle?

Energi arbejde

Energi arbejde kan være meditation, Mindfulness, walking meditation, Taknemmeligheds øvelser, selv kærligheds øvelser, at gå en tur i skoven/naturen, at skrive, at sanse og hoppe, at sige gode sætninger til dig selv… Men det vigtigste er måske at begynde at mærke og lytte til dig selv…

Hvad er din intention for dagen i dag? Hvad vil du gerne skabe?

Der findes en meget særlig virkningsfuld og god sætning:

Jeg er den, jeg er

Simpel – magniticifeserende og manifesterende. Når du bliver opmærksom på dine tanker, sanser og mærker din krop og følelser. Det betyder, at når du siger den, så sender du ud i verden at du er som du er. Du er den person du er med dine særlige kvaliteter. Det er også ramme sættende – jeg er, og så er der ingen grund til at andre skal komme og fortælle at du ikke er god nok, når du faktisk knokler for at gøre det bedste. Desuden manifesterer den din måde at være på, så du kommer til at være mere tydelig og klar og at hvile mere i hvem du egentlig er. Hvilket dejligt bankende hjerte du er😊. Og deri ligger og skabes der en accept inde i dig, af den du dybest set er. Jamen jeg er jo mig.

På mit kursus Energize your life – Opbyg dig selv og din energi – der har vi fokus på dig og din energi.

Læs mere på mit kursus: Klik Her : Energize your life – Opbyg dig selv og din energi

MetteMO tilbyder betydningsfulde, gratis ❤️ samtaler, hvor du kan finde ud af, hvordan MetteMo kan hjælpe dig.

Skriv til MetteMO for en gratis åbnings samtale:

Spørg og modtag et svar fra englene.

Sammen kan vi udfolde dit spørgsmål og finde ud af, hvordan jeg kan løfte dig på din vej.

Kontakt MetteMO på mette.mo@hotmail.com og glæd dig til en dejlig samtale.

Go to Top