Livsenergi, – hvordan du selv kan være med til at løfte dig, dit liv og din livsenergi

Slip tankerne fri

Hvordan du selv kan gøre noget for at løfte dit liv og din Livsenergi

Når vi bliver født ind på jorden, bliver vi født med en sølvtråd fra universet. Dette er din livstråd.

Når du tager dit første åndedrag på jorden, din første time, din første dag, dine allerførste dage, den første tid, den første måned, – så er det meget vigtigt for din livsgnist, at du oplever kærlighed, bliver set og næret i nærhed. Når du bliver holdt om og holdt af, så lever og vokser din gnist af liv og dermed din livsenergi. Så er der noget at vokse af og leve for.

Og med tiden … så kan vi alle blive lidt flade. Men når du arbejder med din egen energi, dit mindset og øvelser, så kan du selv lære at løfte din energi, at justere og regulere din energi. Og med energi mener jeg både hvordan du har det indeni, dine følelser og tanker og dit aktivitetsniveau.

Energi kan virke som et floffy ord. Et udefinerbart ord, for det er jo ikke den energi der løber i ledningerne og får din lampe til at lyse. Men det er den energi du har i dig. Energi kan også defineres som en vibration, som noget der er i bevægelse, eller fastlåst energi. Men allermest kender du forskellen på energi, når den er lav, du er træt, ked af det, energi forladt eller du er let, glad og oplever fred i dig. Måske har du oplevet at komme ind i et rum, hvor du registrerer og tænker…. Hvad er der mon sket her? Har de skændtes? Eller at komme ind et sted hvor der er stress på? Eller det modsatte f.eks. glæden?

Energi kan skifte, stemninger kan skifte, vibrationen kan skifte og du kan mærke det i dig, når du er opmærksom. OG det vigtigste er, at du selv kan være med til at skifte energien. Du kan selv ved opmærksomhed, bevidste valg, dit mindset og øvelse skifte sin energi, skrue op for den og regulere den og harmonisere den.

Når jeg er optaget af energi, tror jeg, at det er fordi jeg synes, at det er Så spændende, at jeg selv kan mærke energien. Jeg kan selv skrue op for min energi og skabe bevægelse. Jeg kan selv gøre noget, for at være i den gode energi, være i glæden og skrue op for min livsenergi. Jeg kan selv gøre noget for, at jeg har det godt, – og det kan du også.

Det handler om at:

  • At du selv tager styringen i dit liv, i forhold til dit velbefindende og dit energi niveau
  • At gøre noget godt for dig selv, selvkærlighed, egen omsorg og samle nye kræfter til dig
  • …  Og er du lidt træt og flad eller har du over forbrugt dig selv kan denne energiøvelse være en hjælp til dig.

Det handler om din livsenergi

Er du interesseret i at vide mere om energi, – så kontakt gerne MetteMO

Tænker du, at du er en af dem, der ikke er blevet næret og har fået den kærlighed og omsorg da du var lille, så vid, at det igennem den terapi som jeg laver, er muligt at gøre noget og samle den del af dig op 😊

Jeg har kursus i energiarbejde: LINK KLIK Her

Jeg vil gerne invitere dig til en gratis ♥ samtale, en afklarende samtale – hvor du har mulighed for at finde ud af, hvordan MetteMO kan hjælpe dig i dit liv. Kontakt MetteMO på mette.mo@hotmail.com og glæd dig til en dejlig samtale.

Go to Top