Manifestation -at manifestere dit liv – I have a dream…

Land i livet

Manifestation  – I have a dream

At åbne op for dine drømme   At åbne op for livet

At gå i manifestationens og i intentionens energi

At manifestere er at:

”At åbne op for energien og verden. At gå på den vej, som er mulig for dig men måske usynlig lige nu. At arbejde med et mål. At holde lyset højt og energien. At lade hjertet folde sig ud og synge af glæde. At gå med og fremad med dit formål i livet og det der er vigtigt for dig – din mission i livet.” siger englene mens de står her og smiler og klapper.

Hvad har du manifesteret?  Hvad ønsker du dig?

Første gang for mange år siden, da jeg var begyndt at arbejde med energien og englene snakkede vi om at manifestere p – pladser. At skabe rum til en bil eller det du ønskede. At sende et ønske ud, at se det for dig og så opleve at det kommer til dig – JA, det er fascinerende.

I manifestationen er forestillingen om det du gerne vil opnå. Når du er i stand til at tænke det, drømme og forestille dig det, se det for dig, mærke det indeni – JA, så er det muligt at tiltrække.

Jeg arbejder med Manifestation på flere måder. Jeg arbejder med Vision board, med øvelser og med sætninger.

Visionboard:  Det kan laves én /to gange om året. Her bruges timer, – en hel dag til at lave en collage med alle dine drømme og ønsker. At sidde i ro og fred, gerne sammen med andre og skabe. Processen er meget kreativ, fantasien og sanserne sættes i gang.

Når du sidder der time på time, så er det i processen, som ”at synke ned” i et andet/ dybere lag i dig. Det er som om, at det der er vigtigt samt det du drømmer om – det dukker frem på billederne.

-Og selvfølgelig kan det være en fordel at have kendskab til kreative processer og billedarbejde/collage, men det vigtigste er ikke hvordan billederne kommer til at sidde på papiret, men hvad der er på dine billeder.

Øvelser og sætninger:

Der findes mange forskellige måder at manifestere på. Der kan arbejdes med at visualisere, at skrive og at gå ind i energien., samt Ærkeenglen Michaels manifestations model. – (den er for omstændig).

Først er det vigtigt at få fat på det du gerne vil manifestere, så handler det om at åbne op. Når du måske skriver og går, summer, mediterer eller snakker med mennesker der fortæller hvad de er optaget af, så dannes der ønsker, drømme og ideer hos dig…. Når du er åben for det. Når du er blevet klar over, hvad der er som du gerne vil manifestere – tiltrække, så er det i gang med processen.

Jeg skriver og jeg visualiserer og jeg siger tak. Det vil sige, at jeg skriver det ned i formulerede sætninger som jeg ønsker mig og i sætninger der er formet i nutid, som noget jeg allerede har – samtidig med, at jeg siger tak for det, som om at jeg har fået det. Og det næste er så at se, mærke og sanse det foran mig og indeni mig, så det bliver helt klart og tydeligt.

Nogen gange når jeg går i gang med en manifestation, – er det ikke helt klart og tydelig- så er det mere som et omrids jeg sender ud, hvor så selve genstanden/ sagen viser sig mere og mere i processen. Og så går jeg også i gang med at handle, altså tage action på mit ønske, at åbne op for at denne mulighed kan lade sig gøre.

  • Er det en lejlighed jeg søger, så skriver jeg min ønskeseddel ned, visualiserer, sanser det og så går jeg ud i verden og søger, laver opslag, opsøger boligselskaber – hele tiden i den gode energi med ønsket og intentionen for øje.
  • Er det et job jeg søger – så starter jeg også med en ønskeseddel – og så ud i verden
  • Da jeg søgte en kæreste / manden i mit liv – så startede jeg med at lave en ønskeseddel og finde ud af med mig selv hvad var det der var vigtigt for mig at opnå – egenskaber og kvaliteter i det nye forhold.

At sige TAK. Tak for det du har, det du ønsker og det du giver ud, sender taknemmelighed igennem hele universet… og det er en høj vibration… det er magisk skabene i din proces.

Og hele tiden holde intentionen, fornemmelsen, det jeg arbejder hen imod for øje, …og nogen gange er det hurtigt for Universet, at manifestere det vi ønsker, andre gange tager det længere tid. Og nogen gange tror jeg, at jeg ved hvad der er bedst for mig, – men Universet og mulighederne giver mig en anden retning end jeg lige troede først.

Hvis du spørger hvad jeg har manifesterer – Tja, så har jeg fundet en ny lejlighed, en mand – manden i mit liv😊, penge i flere omgange til f.eks. at virkeliggøre at min hest fik et føl, at vi fik en båd, at vi nu bygger og åbner op for nye muligheder.

Når vi går i intentionen, holder vores fokus og energi – så er det muligt at manifestere …😊

Jeg vil gerne invitere dig til en gratis afklarende samtale – hvor du har mulighed for at finde ud af, hvordan MetteMO kan hjælpe dig i dit liv. Kontakt MetteMO på mette.mo@hotmail.com og glæd dig til en dejlig samtale.

Go to Top