Overgivelse

Overgivelse til livet

Når du går fra uro, rystende ben og udfordringer – til at gå frem i tillid og ro i din passion og nå din mission

Overgivelse til livet, kan give uro, virke skræmmende og vække gamle minder frem. Minder af der hvor det engang ikke fungerede, der hvor du er blevet udfordret, har oplevet dig utilstrækkelig, – …og hvis du har arbejdet med tidligere liv – ja så har du måske oplevet at blive udsat for slemme ting eller blevet hængt på grund af din tro og virke. OG JA, så er det en stor udfordring, at gå i overgivelse og tillid.

Overgivelse i Nymånen:

Det har lige været nymåne, og der kan vi sætte vores intention for det vi ønsker i fremtiden, manifestere og som mennesker vil vi blive løftet i energien. Vi kan komme til at føle os lettere, mere glad og aktiv i hverdagen.

Jeg havde en dejlig nymåne, hvor jeg sad sammen med en veninde og mediterede. Det blev en rar, hyggelig og særlig aften, fordi der kom så meget energi ind, håb og manifestation af ønsker til os hver især. Det løftede og lettede energien, så livet er lettere at gå frem i, så det er lettere at overgive sig.

Utålmodighed – det skal være lige nu

Måske oplever du at du mærker, sanser og ser en helt masse muligheder, ideer og at du få en masse lyst til en helt masse nyt. Men lige nu er tålmodigheden vigtig, for deri udvikler du dig, deri modnes du og dine ideer så de kan udfolde sig i fremtiden.

-så husk at trække vejret – og mærke efter er det nu, … eller lidt senere. Er det nu, -…at lytte til dit hjerte og følge det

-når det kan opleves udfordrende at være tålmodig, er det fordi der er nogle energier nu, der presser på, der vil fremad. Det er Mars og Vædderen der vil frem og noget af den gamle energi i skal og bør…

Så hvem styrer dig?

Overgivelse til livet

Måske handler det om overgivelse til livet, – hvordan du kan give slip og gå frem i tillid

Kan vi være i total tillid og sige til os selv: jeg ved at det kommer, jeg går i tillid, jeg giver slip

I min Nymånemeditation blev jeg endnu engang vist, at jeg ikke kan vide, forestille mig eller styre hvad der sker. Jeg kan påvirke mit liv og jeg har min egen vilje, men de store muligheder, som åbner sig i livet og i fremtiden kan jeg næsten ikke forestille mig.

Min måde at arbejde med overgivelse på:

  1. Hvad?  – Jeg stopper og bliver opmærksomhed på hvad der sker lige nu? Hvad jeg tænker på lige nu? Hvad der optager mig nu?
  2. Jeg sætter mine hænders håndkanter sammen, og begynder blidt at banke dem mod hinanden – i alt 20 gange.
  3. Jeg masserer med pege- og lange fingrene på mit kravebenspunkt (lige under kravebenet) – drejer udad.
  4. Jeg siger til mig selv: ”Selvom jeg er ___________( bekymret for min familie, urolig for mit job,…) så elsker og værdsætter jeg mig selv.
  5. Jeg laver en ny sætning: “Jeg går frem i livet i tillid. ” Eller “Jeg overgiver mig til livet i tillid”. Lav gerne din egen sætning, der kan være understøttende for dig, så du kan holde fast i din intention, dit billede og manifestere 😊

Når du bevidst er master af dine tanker, følelser og handlinger, – så er det muligt at gå frem i overgivelse og tillid.

D – Vitamin forgiftning og Spædbarnsterapi

Kan det hjælpe et barn med D-Vitamin forgiftning at modtage Spædbarnsterapi?  JA Men kan det så hjælpe et barn der er ramt af sygdom at modtage Spædbarnsterapi?  JA Kan det hjælpe både barn, forældre og hele familien i deres hverdag, at modtage Spædbarnsterapi?   Svaret er JA D-Vitamin forgiftning I sommeren 2016 blev flere end

Læs indlæg »
Go to Top