Når Skyggen dukker op Hvordan du kan heale med Ærkeenglen Rafael, anerkende og give slip

Mind Body Flow Kursus

Når Skyggen dukker op

Hvordan du kan heale med Ærkeenglen Rafael, anerkende og give slip

Kan det virkelig hjælpe at healing, anerkendelse og at give slip? JA

Når vi udfordres, reagerer eller mærker store frustrationer – er der et eller andet på spil indeni os. Det er skyggen, der stikker sit ansigt frem. Skyggen er den side af os, som vi ikke vil se, mærke eller anerkende indeni. Det kan være en smerte som vi oplever og så er det letteste at skubbe den vær, ikke mærke, ikke se den. ”Jeg oplever den ikke, det er alle de andre”. Men når vi lukker noget ned og væk, så er der en del af os selv, som vi lukker ude. Der er en side af mig og dig selv, som vi ikke vil se.

Skyggen den er der. Den siger: ”Ju Hu – jeg er her. ” – Og den bliver ved med at være der. Jo mere vi forsøger at få den væk, jo mere insisterer den på at vise os ude i verden, – … jeg er her stadigvæk, og jeg vil gerne fortælle dig noget.

Jeg har skrevet mere om hvad selve Skyggen er – Tjek min tidligere blog om Det stædige æsel og når skyggen trigger klik her

I dette skriv, handler det om healing, anerkendelse og at give slip. For det er muligt, på den daglige basis at arbejde med healing af, anerkende og give slip på din skygge, så du ikke skal blive ved med at slæbe på den.

Healing:

Healing er at gøre hel. Det kan være på den fysiske krop, sine tanker og dit sind og dit velvære som menneske. Når vi connecter til lyset, til naturen og til englene, så har vi alle mulighed for at modtage healing, et løft i energien og i humøret. Det drejer sig om at blive stille,- så du kan modtage, at bede om det,- så englene kan give dig det og at forvente at det sker og at sige Tak.

Anerkendelse:

At anerkende at der er noget i mig og dig, der har brug for hjælp. Der er noget, som ikke er helt optimalt og noget som trykker. Der er noget, som har brug for at ”blive rykket”- at blive anerkendt. Anerkendelse fra hjertet, er lidt ligesom når du oplever at en ny indsigt, en ny viden kommer til dig, når du siger Nåh Ja, det er sådan det hænger sammen. For så er der noget indeni der falder på plads, en ny sammenhæng.

At anerkende fra hjertet er også at opløse den gamle energi af forkert, lukket ned, ked af det, ikke værdig, værdiløs, alene eller forladt der kan være komme til at sidde lidt fast og føle sig alene.

Give slip:

Når vi arbejder med energi, tanker og følelser, så er en af processerne også – at give slip. Lidt som at sige: nu har jeg mærket dig kære følelse, sanset dig, fået ny viden og indsigter og nu er det tid til at give slip igen. Også at give sip for ikke at blive ved at sidde fast i den samme gamle energi og følelse.

Sådan kan du gøre:

  1. Start med en stille og rolig vejrtrækning – og forlæng den – gør den langsommere i dit eget tempo.
  2. Bed og sig: Kære Ærkeengel Raphael, jeg takker dig fordi du vil sende og lade dit smukke grønne lys omkranse hele mig og sende mig healing NU. Tak, Tak, Tak
  3. tak din hånd på dit hjerte, og skab en fornemmelse af at du kan trække vejret ind igennem dit hjerte. Tillad dig at gå ind i den oplevelse, udfordring – følelse som fylder lige nu, træk vejret ind i hjertet og mærk dit hjerte og giv din følelse få lov til at være i dig, være i dit hjerte.
  4. Fortsæt er stykke tid med at trække vejret i hjertet og i ro.
  5. Når du er klar, så forestiller du dig at du gennem din vejrtrækning, når du ånder ud – så ånder du følelsen – frustrationen – din udfordring ud gennem åndedraget. Du ånder ud som en strøm af luft, – eller som en å eller en flod hvor følelsen bare flyder med. Du fortsætter med din udånding – til du oplever at nu – er den sluppet.
  6. Mærk til slut ind i hjertet og anerkend dig selv for, at du har healet, anerkendt og sluppet.

God fornøjelse og hilsen fra mig😊

Let go samtale

Er der noget i dig, der bliver sat i gang i dig, noget der klinger ind, af det jeg har skrevet, – Ja, så har du muligheden for at kigge lidt på det. MetteMO vil gerne invitere dig til kigge lidt på både din skygge og dit lys, så vil jeg gerne tilbyde dig en gratis Hjerte ❤️Samtale. Læs mere om Let go – samtalen klik Her

En samtale på ca. 25 minutter, hvor du har mulighed for at finde ind til hvad der rører sig og hvordan MetteMO kan hjælpe og løfte dig i fremtiden.
Kontakt MetteMO på : mette.mo@hotmail.com
Go to Top