Qigong,- når tankerne fylder

Qigong når tankerne tager dig

Qigong og tanker

Hvad Qigong kan gøre for dig og dine tanker

Kender du dine tanker? Er du opmærksomhed på hvad de siger?

Vi har mellem 50-60.000 tanker hver dag, der ”cykler” gennem hovedet. Og hvad endnu mere vigtigt er at, de 90% kommer igen i morgen. Så … derfor, er det vigtigt at være opmærksomhed på hvor de er, hvad de siger og hvordan du forvalter dem.

Jeg tænker mange tanker hver dag. Nogle er lette og dejlige, andre tunge eller bekymrede. Nogle fylder, andre mindre. Men det, der er mest vigtigt for mig er, at det er mig, der styrer mine tanker, hvor de tager hen, hvad der fylder. En del af at gøre det, at styre dem, at de ikke ”sætter sig fast” i mig, og fylder mig med mange følelser… og tager mit humør og min dag. Derfor laver jeg Qigong.

Hvad kan Qigong gøre for tankerne?

I Qigong er der en særlig mulighed for at blive løftet i dine tanker, at skabe en ny opmærksomhed, noget nyt. Det, der er så særligt ved Qigong i praksis er at mens du laver Qigon, bevæger kroppen, løfter armen, så arbejder du med din opmærksomhed, dit fokus, dit nærvær og …du holder dit hoved og tanker beskæftiget. Gennem hver enkelt øvelse, er det muligt at holde fokus, holde fast i tankerne, at træne den bevidste opmærksomhed og nærvær.

Der er noget særligt ved at lave Qigong, det bevidste træningsarbejde. Hver gang du laver det, træner, holder fokus, giver du kroppen mulighed for at komme ind i ”et rum”, i et andet nærvær, i en anden energi. Det er måske ikke dit fokus, din ide, din intention at arbejde med dine tanker, at gøre noget ved dem, men det sker undervejs, mens du gør det. Det påvirker dig. Det hjælper dig med at være nærværende, fokuseret og have begge ben på jorden. Og Qigong arbejder bevidst med energi, – din energi.

Dine tanker

Men hvem bestemmer dine tanker? Hvem styrer dem? Og hvad gør de ved dig? Hvor meget fylder de? Tillad dig at tage en kort refleksion, lige at mærke ind, … hvad fylder tankerne?

Måske trænger du også til at der er fred i tankerne, ro på 1.sal, at der er en fred og stilhed der breder sig?

Jeg elsker, når freden breder sig, når der er lethed og jeg kan sige til den gentagne bekymrede tanke, jeg har hørt dig og nu slipper jeg dig og lader mig oplade med go´ energi. Derfor laver jeg Qigong.

Qigong Undervisning med MetteMO

Jeg begynder at undervise i Qigong til april på det nye Gro Center, her hos mig. Det glæder jeg mig til. Jeg har besluttet, at lave undervisningen gratis i hele april måned, så har du mulighed for at komme og være med, prøve det af, være en del af et hold og Gro – uden at det koster penge.

Det bliver et hold hver mandag eftermiddag fra kl.16.30 – 17.45 og et hold onsdag kl.9.00 – 10.15

Læs mere på hjemmesiden HER

Go to Top