Sæt din intention i dag – Hvordan du kan skabe din egen lette, løftede og magiske dag?

Sæt din intention

Ønsker du at skabe din egen lette, løftede og magiske dag?

Når jeg sætter min intention for dagen i dag, – så flytter jeg mit fokus derhen, hvor jeg gerne vil være. Jeg finder ud af hvad det egentlig er, der er vigtigt for mig. Hvad jeg gerne vil opleve, opnå, mærke, tænke og hvordan jeg gerne vil have det i dag. Og det er så det mindset og energi – som jeg bevæger mig ud i verden med. Og så er livet og hverdagen meget lettere, for så møder jeg verden løftet og i let energi, jeg møder andre mennesker i åbenhed og fra hjertet og kommer der en udfordring – så er den let at klare for den stopper mig ikke og blokerer ikke, for jeg er i tillid til at det bedste kommer til mig.

Og i denne energi, som jeg skaber i min intention, – der kan jeg manifestere. Jeg kan manifestere de små ting i hverdagen og de store muligheders land.

Øvelsen er:

  1. At starte dagen med at sætte din intention: Hvad vil du gerne opleve i dag? Energi/Mindset/ …
  2. Opmærksomhed: – at stoppe op: Hvor er dine tanker? Hvad siger du til dig selv lige nu?
  3. Koble Fokus tilbage på: Dagens intention, energi, mindset – ”og gå ind i den igen”
  • Og indimellem sker det, at vi optages af noget andet, bliver forstyrret eller påvirket af andres og verdens energi, og så er det vigtigt, at du bare vender tilbage til din intention – uden at slå dig selv oven i hovedet, fordi tankerne og selvsnakken er taget på tur eller ”dommeren er kommet på besøg”. Dommeren er han der siger, at du ikke er god nok, ikke kan finde ud af det, ikke er dygtig nok…
  • Og er det svært at få fat på noget, så vender jeg blikket op, som om, at mine øjne kigger op – samtidig med at de er lukkede. Det, tålmodighed og tid, kan hjælpe.
  • Skriv gerne i din intention for dagen ned. I dagbog – på en gul post -it og sæt den op et sted, hvor du ser den.

Må du sætte din intention, blive løftet i din energi og mærke, at dit liv bliver beriget. Jeg laver øvelsen hver morgen, og med lidt øvelse, så går det let som en leg.

God fornøjelsen 🕊

Jeg har lavet en video – så kan du lave øvelsen sammen med mig:)  Klik på billedet

Sæt din intention i dag
Let go samtale

Bliver du nysgerrig på hvordan du kan bruge, øve og løfte dig og din hverdag, gennem arbejdet med din intention – så vil jeg gerne invitere dig til en gratis samtale. Så kan vi sammen finde ind til det, der kan løfte dig i livet. Du kan læse mere om Let go samtaler KliK Her

Du er velkommen til at kontakte mig på mette.mo@hotmail.com

Go to Top