Univeset´s lys og vejledning – at løfte dig i energien

Universet´s Lys og Vejledning – at løfte dig i energien

Ja til Lys og Vejledning

Ja til Lys og Vejledning

 

Hvordan kan du optimere din energi? 

 

Er det energien i din stikkontakt? – Din egen energi fornemmelsen indeni? Energi fra Universet eller fra englene?

Det er i dag muligt, at løfte sig som menneske i livet, at løfte hverdagens energi. Når din energi bliver løftet bliver den forfinet, tynd og en højere vibration. Det er der hvor kærligheden, håbet, visheden og tilliden til at alt er godt lever. Der hvor vi alle oprindeligt kommer fra. Den energi, som vi på et eller andet plan kender i forvejen, en Universel energi. Den ny tids energi – den energi der kommer strømmende i disse år er: lethed,  lyst, nydelse, flow og leg. Det vil sige at slippe de gamle regler, at give slip på at tingene skal gøres på en bestemt måde for at være rigtige og perfekte, at give slip på skal og burde og at sige farvel til Jante. At ego ét ikke styrer din gøren og det du gerne vil i livet – at give slip på frygten, for at leve og udleve dine drømme. Den nye energi er som sagt let, kærlig og mindful. Det betyder også, at den åbner op for det farverige, rummelige, inspirerende, kreative, den favnende omsorg for andre mennesker og at den har et stort hjerte. Det medfører, at den måde vi tænker på, det vi siger og handler på, vil blive på en helt anden måde. Det vil den blive, fordi vi som mennesker kommer fra et helt andet sted.

Og hvad betyder det?

Det betyder, at vi i det daglige kan tage et valg, gøre noget andet end vi plejer. Vi kan begynde at se og lægge mærke ti,l hvor er det at jeg gør noget fordi jeg er opdraget til det eller fordi jeg synes at jeg skal og bør? Hvor er det at jeg ikke går hele vejen, for ikke at være eller blive for meget? Hvor er det at jeg trækker mig tilbage? Må du gerne shine? Og er der noget sted, hvor det er din frygt og dit Ego der bestemmer, fremfor hvad du dybest set har lyst til? At turde, at gå frem i tillid…

 

At modtage universet´s vejledning

En hjælp på vejen kan være at modtage vejledning fra oven, en åbenhed på din intuition, så du åbner op for, at lytte til din intuition. Det kan være i forhold til praktiske løsninger, på vejledning i det følelsesmæssige i forhold til familie eller, børn/venner. Du kan modtage denne vejledning som et billede du bliver vist, ord du lige pludselig hører indeni dit/dit øre eller at du ser og lægger mærke til et tegn. Nogen gange er det vigtigt at have tillid til det, der kommer. Når du tør åbne for noget andet, kan det være rart at vide, hvordan du kan åbne op til Universet´s  englene og mestrenes vejledning. De vil kunne sende lys til dig og lette dig på din vej. De kan også sende dig healing.

Jeg var til messe i Middelfart og holdt et oplæg om kontakt til englene. Det var fascinerende og rørende, at opleve tilhørene opleve kontakten til englene. At iagttage hvordan deltagerne kom til at lyse, slappede mere af og blev mere rolige. Jeg så også at den gode, lette og kærlige energi tydeligvis rørte dem og smittede af på, hvordan de havde det og det de udstrålede.

 

Englene svarer : ” Vi er her. –  Ja vi vil gerne være med.

Når menneskene åbner for hjertet og åbner for energien,

skaber det mulighed for at fylde hjertet med

kærlighed og lade lyset trænge ind.”

 

Mens jeg modtager dette budskab, ser jeg  lys og engle rundt omkring alle mennesker. TAk, Tak, TAk

Go to Top