De Åndelige Læger arbejder med Alle på Alle planer

De Åndelige Læger

               – at modtage healing

Healing med De Åndelige Læger

Healing med De Åndelige Læger

Når du har tilmeldt dig, har jeg mulighed for at “kontakte” dig i energien og sætte healingen igang. For at modtage healingen sætter/lægger du dig, – gerne 5 minutter før tid, et sted der er roligt og stille for dig. Træk vejret stille, roligt ind igennem næsen, giv slip, ånde ud gennem munden og tillad dig at give slip, at åbne op og sige JA, til healingen og vid – at kun det bedste kommer til dig.

Når du har besluttet dig for at deltage og inden vi går i gang, beslutter du dig for, finde din intention: hvad er særligt vigtigt for dig at arbejde med i dag? Du tager et stykke papir og skriver max. 3 ting ned, som du gerne vil have at De åndelige Læger skal arbejde med. Dette papir lægger du på dit bryst – og så er du klar. Husk efter healingen at drikke en masse vand.

De åndelige læger kommer, som et helt team af læger, special læger, terapeuter og healere. De arbejder med det du beder om og der, hvor de kan se at det er vigtigt at arbejde, hjælpe og løfte dig.

Hvis du sætter en flaske vand ved siden af dig, under healingen, vil de gå ind og optimere energien i vandet…. – OG det kan faktisk smages på vandet 🙂

Har du snakket med De åndelige læger i dag?

– Jeg er så nørdet og nysgerrig, at jeg har været inde og snakke med Dr. Fritz. Han fortæller, at han er leder, en af lederne – sammen med andre. At alle de medicinske/ kirurgiske specialer er til stede og at der er hyret og engageret mange forskellige healere.

Hans/Deres mål er at gå ud i verden og hjælpe og løfte mennesker – af hele hjertet – af kærlighed.

Når mennesker åbner op for at tage imod hjælpe/healing/helbredelse giver det et løft, vibrationerne hæves. Det er vigtigt, at menneskene bliver løftet i energien, rejser sig. De kan vælge, at blive i det tunge – eller koble sig på den lettere energi.

Dr. Fritz fortæller, at han tager sig af det lægefaglige, – Det er jeg jo uddannet til” siger han, “Jeg sørger for og organiserer, har styr på det, sætter igang. Så kommer de andre til og gør det færdigt” ( healerne samler, lukker og healer)

Healing til ALLE

“Det her er HELE verden” – JA, rum lige det i din egen bevidsthed, tænker jeg. -Det er som en platform, der favner hele verden. Tilstede allevegne – kan se og høre alle kald.

“Alle kan kalde på mig – os

Alle kan modtage

Det er til alle”

” Jeg glædes ved at du/I arbejder med os/ved os og breder vores budskab/helbredelse og healing ud i verden.”

Energien og healing er tilstedeværende og nærværende for alle “at tappe” ind i, – at åbne op for muligheden.

Tak, tak, tak siger jeg efter denne samtale. Tak

Go to Top