Selvforkælelse retreat

Healing med ”Det Krystallinske Lys” ,

– når jeg healer og snakker med engle

”Kære Engle, tak fordi I er med mig i dag, guider, vejleder og hjælper mig. Tak, tak, tak”.

Når jeg kalder på englene

Denne sætning siger jeg hver morgen. Sådan starter jeg min dag. Jeg sætter min intention for dagen, min energi og beder englene, om at være der og folde sig ud sammen med mig.

Når jeg kalder på englene, så kalder jeg i tillid og i tro på at de kommer og hjælper mig. De kommer ikke bare af sig selv og de blander sig ikke bare i mit og dit liv, hvis vi ikke har bedt dem om det. Men de er der, Ja det er de virkelig. Måske har du set dem, mærket eller sanset englene?

Den måde som jeg selv gennem årene har arbejdet meget med engle, er gennem engle kort. Der findes så mange forskellige engle kort, der alle kan hjælpe os med at få fat på englenes energi og budskaber fra dem til os. Og jeg vender stadigvæk tilbage til engle kort, for der er så megen inspiration, vejledning og budskaber, som jeg ikke lige selv får fat på i dagligdagen.

Mit første møde

Første gang jeg så en engel var på en dejlig gåtur i skoven, for mere end 15 år siden. Jeg havde lige læst en bog om engle, syntes at det var Så spændende og tænkte, at når andre kunne se eller sanse dem, så ville jeg da også være en del af dette. Jeg gik med et åbent sind og hjerte, et fokus på at sanse energi og engle og med en tro på, at jeg også ville kunne se og opleve englene. Derefter skete det, der kom en sansning, der dukkede en engel tænkte jeg, eller måske nærmere en fe frem i græskanten. En let glimtren i sollyset, en fornemmelse af mildhed, legende lethed, eventyr og så så jeg et lille lysende væsen, der lige ved siden mig på stien. Den sagde ikke noget, gjorde ikke noget – den var der i alt sit vibrerende lys, næsten som en sommerfugl der flakser med vingerne. Kort efter kom der to oplevelser mere, men nu med store engle. Anden gang var til skolekomedie sammen med en af mine sønner. Børnene spillede ”Anny get your gun” og da Anny står på scenen i front og synger sin sang, da stod der en stor engel ned og foldede musikken ud til os alle. Englen var 5 meter høj og strålede ud og ned igennem Anny – og ud til os alle. Den løftede sangen og berørte os alle. 3.gang var jeg på vej til en koncert på et teater, og idet jeg kom forbi bygningen, – teatret stod der/sad der en kæmpe engel på hjørnet af teaterbygningen. Den var stor, lyste og jeg tænkte, at dette var stedets engel, der viste sig for mig. Så nu kunne jeg gå til koncert og glæde mig over at englen var med.

Engle i hverdagen

Disse 3 Oplevelser står fortsat stærkt i min erindring, for de var de første, hvor jeg virkelig så, sansede og fornemmede, at de er der, de er virkelige og de gør noget. Og jeg havde jo bedt om, at få lov til at se dem, for ligesom mere at kunne tro på, at de var der.

I dag oplever jeg engle som energier, sansninger, vibrationer, lys eller som en skikkelse der kommer, en varme i hænderne eller en stemme der taler til mig eller sender mig billeder og sansninger, – som jeg så selv kan ”læse”. Og jeg oplever deres tilstedeværelse, når jeg kalder på dem og især når jeg healer.

Healing med englene

Healing betyder at gøre hel, altså når noget ikke er som det skulle være, ikke en helhed, måske er der gået et lille skår i? Når vi modtager healing kan vi give slip og overlade det til englene, slippe sorger, bekymringer, uro, tanker og smerter.

Englene står klar til at være med til at heale dig. De er der, og måske kan du mærke dem. De står der som en vibrerende, let citrene forventningsfuld energi og de er klar til at heale og give dig omsorg og kærlighed fra lyset & hjertet. Når vi beder dem om hjælp, så har de mulighed for at de kan komme til os, og hjælpe os. Så kan de omfavne dig i det reneste lys, og hjælpe med at ”gøre dig hel”.

Det Krystallinske Lys

Jeg arbejder i denne tid især med ”Det Krystallinske Lys” – det kommer fra Ærkeenglen Metatron og en mester. Det er healing og lys, der arbejder med at løfte vores energi og vibration, ind i den Ny Tid. Det har en blid forvandlende energi og kraft i sig, der virkelig kan hjælpe med et løft. Jeg har oplevet flere, hvor det virkelig har ”flyttet” en fastlåst, ked af det, opgiven, magtesløs, en meget sårbar i hverdagen – så livet igen har åbnet sig for dem. Så englene og energien, – den kan noget.

Læs mere om healing med Det Krystallinske Lys Klik Her

Jeg laver healing i Middelfart, – og fjernhealing. Kontakt MetteMO – og lav en aftale så du kan blive løftet i dit liv af englene.

Kontakt: mette.mo@hotmail.com

Univeset´s lys og vejledning – at løfte dig i energien

Universet´s Lys og Vejledning – at løfte dig i energien   Hvordan kan du optimere din energi?    Er det energien i din stikkontakt? – Din egen energi fornemmelsen indeni? Energi fra Universet eller fra englene? Det er i dag muligt, at løfte sig som menneske i livet, at løfte hverdagens energi. Når din energi

Læs indlæg »
Go to Top