Når Sct. Clara banker på

Når Sct. Clara banker på

Når Clara banker på

– at blive mødt af Sct. Clara og Sct. Frans i Assisi

Jeg var forberedt, jeg havde hørt at det var noget særligt, … men jeg havde nok ikke regnet med, at det var så meget, så mærkbart,

SÅ særligt – at møde Clara og Frans i Assisi.

At blive mødt af en engel eller helgen, en særlig vis person, gir´ et fantastisk løft i energien. Det fylder os som menneske med alt hvad denne person repræsenterer. – Og hver især repræsenterer Clara og Frans nogle meget fine energier, hjælp og løft til os mennesker.

Selve mødet med Clare:

Jeg er på vej fra Fredericia til Assisi i Italien i tog. Vi står på nattoget i München, pakker bagagen ud, rigger til og gør klar til natten. Børster tænder, finder en god bog frem og en trøje, hvis det nu skulle blive koldt. Der er stille i kupèen, dagens slutning nærmer sig og jeg ligger i den øverste køje med en bog og falder til ro. Så kommer der en særlig stemning til stede i togkupèen, en særlig følelse, luft, duft, energi.Det er tydeligvis et skift i rummet. Det er, uden at jeg ved det bevidst Clara, der kommer for at byde os velkommen til Assisi – som jo er vores destination. Hun drysser stjernestøv ned over os. Jeg mærker, sanser og ved med det sammen, pr. instinkt at det er hende. Min medrejsende siger, efter et stykke tid, at hun kan mærke, at Clara er kommet kommet til os, for at byde os velkommen. – Og Ja, det er også det jeg kan mærke.

Hun er der klar og tydelig i energien i kupèen, byder velkommen, glæder sig ved, at vi kommer. Hun klapper i begejstring i hænderne over, at vi er der og gerne vil med, med til Assisi. Hun vil gerne forsikre os om, at det er en god rejse, nok skal blive en fantastisk rejse og at vi er godt på vej. Hun kommer ikke som en skikkelse eller en figur, ej heller som en klar stemmen. Hun kommer som en stemning, – lydløse ord og sansninger. Lidt efter kommer Frans også til stede, – i toget. Han bukker anerkendende, klapper let i hænderne og hilser os.

♥  ♥  ♥

Det var min første oplevelse og besøg af Clara og Frans – et første goddag til en uge i Assisi sammen med Clara og Frans.

Hver dag var jeg i Santa Chiara kirken, for at snakke med Clara. For at fornemme, mærke, høre og også at lytte til Santa Chiara – Clarissa ordnens søstre, der synger. De synger med de klareste kvindestemmer – 3 stemmers sang, morgen og aften. Det var en særlig oplevelse.

Clara kom også meget stærkt igennem, ved første besøg i hendes kirke. Hun snakker om at åbne mere op, åbne op i hjertet, at gå og stå frem i mit/dit lys og at se sit/dit eget lys og at se andre menneskers lys.

♥ ♥ ♥ Mens jeg skriver dette her, kontakter jeg Clara, for at få et par ord til os hver især:

Clara – Sct. Chiara

”at gå i verden i lethed. Jeg elsker glæden, letheden i livet. Jeg er glad. Jeg løfter mennesker. Jeg er i glædens energi og deler ud af den. Det er det vigtigste.

Når du kontakter mig, har du mulighed for at mærke denne energi, at tappe ind i den, at løfte dig selv til denne energi. Det er sådan at livet kan leves, at det er meningen på denne skønne jord  – at vi lever.- I lever.

Jeg vil glædes ved at følge med, følge jer og at være med jer, med dig i verden, i dit liv. Tak, Tak, tak”

♥ ♥ ♥

Frans – Sct Francesco

Frans var også til stede på turen, dukkede op, viste sig og var der i energien.

Hans særlige tilstede værelse oplevede jeg stærkest ved Basilica di S. Francesco (Frans kirke i Assisi) – nede i Frans Assisi´s krypt. Der er lavet en stor kirke, med en stor krypt, hvor der hver dag kommer mange mennesker fra hele verden, for at bede Frans om hjælp. Frans var jo det menneske der arbejde for og med de fattige, de udstødte, de spedalske. Så han åbner op for og favner alle der kommer og beder til ham. Han åbner op for sorgen, modløsheden, håbløsheden, smerte og ked af det – der var en fantastisk energi til stede der.

Der var megen smerte i rummet, – og der var en åbning for forløsning, åbning for hjertet, åbning for at give slip – at modtage og forvandle.

♥ ♥ ♥

Det var en særlig oplevelse.

Det er en særlig energi, som Clara og Frans kan bringe til os. Det er muligt i din næste stille stund, din næste meditation eller … at kalde på dem, at mærke dem og deres energi, hjælp eller løft. God fornøjelse.

Go to Top