Forandringingens vej og metoder til at komme på vejen

Forandring

– Når livet udfolder sig for dig og …

♥  Livet er Forandring

foranderligt og udvikling

og du står lige mit i det

…. Livet er en træningsbane….♥

Når livet er op af bakke, tungt, hårdt, det hele ramler og du har mistet fodfæste, så kan det være fordi der er sket en voldsom, pludselig, ikke forudset hændelse, – det kan også være, når du ikke kan eller vil være med på forandringen, siger nej, låser dig fast og holder fast i det gamle, det kendte, det du kender så godt og som altid har været der  ……  eller er du med på at tingene flytter sig, verden ændrer sig og du forandrer dig? Går du i den stemning og energi af at alting nok skal falde på plads, at du nok skal blive hjulpet på din vej, at det du har brug for dukker på til dig på rette tid og sted – så går du i flow?

Udfordringen i dit liv kan være kæmpe stor, middel eller mindre, men lige meget hvad, så vær´ opmærksom på: Udvikler du dig med forandringen eller imod? Er du i flow eller imod?

– Og selvom du er i flow og ved at du gør det rigtige, så vid, at der undervejs på forandringens vej, kan dukke overraskelser og nye veje op undervejs, for vi ved jo ikke hvad det er, der vil opstå undervejs og hvilket impact det vil have i dit liv og din hverdag og verden omkring dig.

Forandringens energien er som en elektrisk ladning.

  • Den er blafrende, har en vedvarende puls i bevægelse med lys og kraft i sig.
  • Den har ikke en direkte retning, den kender ikke altid målet.
  • Den er uro og insisterende.

3+1: metoder til at være i Forandringens energi: ♥

          1.At se det hele fra oven

Som ørnen der svæver over verden, kigger ned, cirkler rundt og har god tid. Ørnen ser det hele fra det store perspektiv. Det varer ikke ved. Det stopper lige om lidt. – Selvom det lige nu fylder meget, fylder hovedet med bekymrende tanker, måske smerte og ked af det, Ja fylder hele livet. I ørnens perspektiv er dette et lysglimt i et helt livsbane.

– Så ta´ ørnens perspektiv.

          2. Omfavne dig selv og dit hjerte – med hjerteenergi

At omfavne dig selv betyder at kunne rumme dig selv, dine tanker, følelser og handlinger lige nu. Det vil sige at tale pænt til dig selv, i stedet for at gå og skælde dig selv ud for det, der måske ikke lige fungerer lige nu. Det betyder også, at give dig selv mere ro, fri-rum, nydelse og forkælelse for at

– Skrue op for dit hjerte

          3. At sige Tak

At sige Tak, er en måde at gøre noget godt for dig selv og få det bedre. Så selvom der måske ikke er så meget at takke for, så enhver ting du gør i dagen, – sig´tak og tillad dig selv at mærke, hvad følelsen gør ved dig.

– og føle taknemmelighed i livet

 

          +1  Give slip og lade Gud – eller Universet

At give slip – betyder bogstaveligt talt, at give slip på alle bekymrede tanker og gøre det du kan og derefter lade det være op til Gud eller Universet, at det højeste bedste for dig sker.

Så stop tanken, når den kommer. Lad være med at lade den ”tage” dig følelsesmæssigt og send den i stedet for til Gud eller Universet

– i tillid til livet

 

♥ Tillid til dig selv, Tillid til andre mennesker og Tillid til livet ♥

D – Vitamin forgiftning og Spædbarnsterapi

Kan det hjælpe et barn med D-Vitamin forgiftning at modtage Spædbarnsterapi?  JA Men kan det så hjælpe et barn der er ramt af sygdom at modtage Spædbarnsterapi?  JA Kan det hjælpe både barn, forældre og hele familien i deres hverdag, at modtage Spædbarnsterapi?   Svaret er JA D-Vitamin forgiftning I sommeren 2016 blev flere end

Læs indlæg »
Go to Top